Grillowany stek z tuńczyka
niedziela, 02 lutego 2014
przez PolGrill
Grillowany stek z tuńczyka Składniki: 6 steków z tuńczyka 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki musztardy 2 łyżki cukru 2 łyżki oleju słonecznikowego Pietruszka Bazylia Cytryna Przygotowanie: Wymieszać sos, musztardę, cukier i olej Powstałą marynatą polewać steki tuńczyka i dokładnie je obtoczyć Przykryć i postawić w chłodnym miejscu na ok 1,5 godziny. Moczyć cedrową deskę
- Opublikowane w Przepisy na grilla
Pizza z kurczakiem, papryką chili i kolendrą
środa, 01 maja 2013
przez PolGrill
Składniki 3 łyżki oliwy z oliwek 340 g piersi z kurczaka 1 pęczek zielonej cebulki 1 czerwona papryczka chili, posiekane z nasionami 1 czerwona papryka 113 g pieczarek 3 łyżki drobno posiekanej kolendry 1 ciasto do pizzy (świeże lub mrożone) Sól i pieprz do smaku Sposób przygotowania Natrzeć piersi z kurczaka oliwą, posypać solą,
- Opublikowane w Przepisy na grilla
Pizza Śródziemnomorska z grilla
sobota, 20 kwietnia 2013
przez PolGrill
Przepis dla 4 osób – Czas przygotowania 0:20 1 cienki podkład do pizzy, kupiony w sklepie 1 pierś z kurczaka bez kości 200g sera feta Oliwki Kalamata – bez pestek Suszone pomidory Czerwona cebula Świeża bazylia 3 łyżki oliwy z oliwek 3 łyżki octu balsamicznego Posiekany czosnek Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i rozłożyć na cieście.
- Opublikowane w Przepisy na grilla
- 1
- 2