Stek z grilla
piątek, 06 czerwca 2014
przez PolGrill
steki z polędwicy wołowej gałązka rozmarynu ząbki czosnku pieprz najlepiej rozbity w moździerzu Ocet balsamiczny musztarda olej sól morska kieliszek brandy Zaczniemy od marynaty. Dokładnie mieszamy rozmaryn, czosnek drobno posiekany, pieprz, ocet balsamiczny, musztardę oraz olej. Stek z grilla – przygotowanie: Steki z polędwicy najlepiej jest zostawić na kilka godzin tak, aby smaki i aromaty mocno
- Opublikowane w Przepisy na grilla
Grillowany stek z tuńczyka
niedziela, 02 lutego 2014
przez PolGrill
Grillowany stek z tuńczyka Składniki: 6 steków z tuńczyka 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki musztardy 2 łyżki cukru 2 łyżki oleju słonecznikowego Pietruszka Bazylia Cytryna Przygotowanie: Wymieszać sos, musztardę, cukier i olej Powstałą marynatą polewać steki tuńczyka i dokładnie je obtoczyć Przykryć i postawić w chłodnym miejscu na ok 1,5 godziny. Moczyć cedrową deskę
- Opublikowane w Przepisy na grilla