Żeliwne płyty i naczynia
Żeliwne płyty i naczynia doskonale kumulują ciepło. Przygotowywane na nich potrawy będą dobrze ugrillowane i jeszcze przez długi czas po wyłączeniu grilla, będą miały odpowiednią temperaturę. Główną zaletą płyt żeliwnych jest możliwość grillowania na nich potraw, które z racji mniejszych rozmiarów mogłyby przelecieć przez ruszty grilla. Będą idealne do owoców morza, serów, pieczarek czy mięsnych burgerów. Brytfanny i woki wykonane są z żeliwa pokrytego cienką ceramiczną powłoką zabezpieczającą przed przywieraniem potraw. Wyposażone są w ruszt stalowy ułatwiający grillowanie potraw w pozycji stojącej. Brytfanny można wykorzystać do pieczenia, zapiekania, duszenia i gotowania nie tylko żeberek, ale także innych dań mięsnych i wegetariańskich. Woki będą niezbędne do przygotowania chińskich potraw i dań.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 15