Quesadille z czarną fasolą
sobota, 20 kwietnia 2013
przez PolGrill
Porcja dla 6 osób- Czas przygotowania 0:15 Doskonała przystawka do swobodnego posiłku na świeżym powietrzu. 1 szklanka czarnej fasoli z puszki, odcedzonej i opłukanej 1 pomidor, posiekany bez pestek 1 pieczona czerwona papryka, obrana ze skórki i posiekana 1 papryczka jalapeño, bez pestek i pokrojona w kostkę 1 ząbek czosnku, posiekany ½ szklanki świeżej, posiekanej
- Opublikowane w Przepisy na grilla
Pikantne krewetki z grilla
sobota, 20 kwietnia 2013
przez PolGrill
Porcja dla 8 osób – Czas przygotowania 0:10 ½ dużych krewetek, obranych i oczyszczonych ½ szklanki octu ryżowego ¼ szklanki oliwy z oliwek ½ łyżeczki suszonych wiórków czerwonej papryki Sok z ½ cytryny 1 ostra czerwona papryka chili serrano 1 łyżeczka starej skórki z cytryny 1 łyżeczka pasty z czerwonej papryczki chili Drewniane patyczki do
- Opublikowane w Przepisy na grilla
Grillowane żeberka
sobota, 20 kwietnia 2013
przez PolGrill
Porcja dla 6 osób – Czas przygotowania 0:10 Ruszt do żeberek ( akcesoria numer 50415) jest doskonałym narzędziem, które warto mieć. W innej sytuacji, spróbuj oprzeć żeberka o siebie pod kątem. 1 ½ kg żeberek wieprzowych 1 szklanka ketchupu 2 łyżki cukru trzcinowego 1 szklanka wody 1/3 szklanki sosu worcestershire 1 łyżka chili w proszku
- Opublikowane w Przepisy na grilla