Wędzone żeberka Maui
czwartek, 05 grudnia 2013
przez PolGrill
Składniki: – 1.5 kg żeberek wołowych, z kośćmi lub bez – 1 marynata do żeberek Maui Marynata do żeberek Maui: Składniki: – 125 ml (pół szklanki) sosu sojowego – 30 ml (2 łyżki stołowe) oleju – 30 ml (2 łyżki stołowe) brązowego cukru – 15 ml (1 łyżka stołowa) sherry lub octu – 5
- Opublikowane w Przepisy na wędzarnie
Słodkie, wędzone, wieprzowe żeberka
poniedziałek, 02 grudnia 2013
przez PolGrill
W dniu dzisiejszym przedstawiamy Wam wyśmienity przepis na słodkie, wędzone, wieprzowe żeberka. Składniki: ¼ szklanki soli ¼ szklanki białego cukru 2 łyżki stołowe brązowego cukru 2 łyżki stołowe zmielonego białego pieprzu 2 łyżki stołowe zmielonego czarnego pieprzu 2 łyżki stołowe cebuli w proszku 1 łyżka stołowa czosnku w proszku 1 łyżka stołowa chili w
- Opublikowane w Przepisy na wędzarnie