Mistrz grillowania – Faszerowana papryka
wtorek, 04 marca 2014
by PolGrill
Mistrz grillowania poleca najlepszy przepis na wyśmienitą faszerowaną paprykę. Składniki: czerwona papryka torebka ryżu czosnek ok. 0,5kg mięsa mielonego wołowo-wieprzowego 250 g sera mozzarella puszka czerwonej fasoli suszony majeranek mielone chilli pęczek pietruszki oliwa z oliwek sól i pieprz Sposób przygotowania: Rozgrzewamy grilla ogrodowego do temperatury 220°C. W między czasie paprykę dokładnie myjemy i umieszczamy
- Published in Przepisy na grilla
Mistrz grillowania – kiełbasa z grilla z serem i boczkiem
poniedziałek, 03 marca 2014
by PolGrill
Kiełbasa z grilla to najpopularniejsza potrawa wykonywana na polskich grillach. Dlatego też pokażemy Wam jak mistrz grillowania ją przygotowuje. Potrzebne składniki: kiełbasa grillowa żółty ser wędzony boczek przyprawa do grilla ketchup łagodny lub ostry w zależności od preferencji smakowych Sposób przygotowania: Zaczynamy od podzielenia kiełbasek na porcje i pozacinania do połowy grubości w odstępach około
- Published in Przepisy na grilla