Burgery z grilla gazowego – zostań mistrzem amerykańskich potraw
wtorek, 23 lipca 2024
przez Jarek
Grillowanie burgerów. Niby prosta sprawa, ale podczas przyrządzania soczystych kotletów możesz napotkać kilka problemów. Niedosmażone lub przeciągnięte mięso to tylko niektóre z nich. Sztuką jest zadbać o to, by były dobrze doprawione, ale też miały odpowiednią konsystencję. Niezależnie od tego, czy jesteś miłośnikiem wołowiny, preferujesz drób, czy może stawiasz na opcje wege, grill gazowy pozwoli
- Opublikowane w Przepisy na grilla
Ogniste Burgery Wołowe
sobota, 20 kwietnia 2013
przez PolGrill
Metoda: Grillowanie bezpośrednie Czas przygotowania: 10 minut Składniki: 1 kg chudej, mielonej wołowiny 1 łyżeczka kminku 2 zgniecione ząbki czosnku 1 łyżeczka soli 2 zgniecione papryczki jalapeño 8 bułek ¾ szklanki startego sera Cheddar ¼ szklanki posiekanej kolendry Do dużej miski wrzuć mięso, wszystkie przyprawy i starty ser. Delikatnie wymieszaj składniki palcami. Uformuj
- Opublikowane w Przepisy na grilla