Wędzarnie Borniak – ekologiczne dania bez sztucznych barwników i konserwantów
piątek, 24 lutego 2023
przez Jarek
Jakość spożywanych posiłków bezustannie spada, a duże koncerny spożywcze zdają się tym nie przejmować. Najbardziej na tym trendzie cierpią przeciętni konsumenci, ponieważ każdego dnia dokonują małych wyborów, udając się do pobliskiego supermarketu. A co by się wydarzyło, gdyby odwrócić bieg wydarzeń? Zamówić świeże mięso w masarni, kupić ryby z pobliskiego stawu i przygotować domowe wyroby
- Opublikowane w Wszystko o grillach
Jak przygotować Świąteczne Wędzenie?
niedziela, 13 grudnia 2020
przez PolGrill
Jak przygotować Świąteczne Wędzenie? Od świąt Bożego Narodzenia dzieli nas już tylko 10 dni. Jeśli więc chcemy, aby na naszym świątecznym stole gościły dobre, pachnące i świeże wędliny musimy się pospieszyć. Każdy z nas, jest w stanie przygotować mięso do wędzenia domowym sposobem, które będzie pozbawione konserwantów i ulepszaczy dodawanych zwykle przez producentów wędlin. Przygotowywane
- Opublikowane w Przepisy na wędzarnie, Wszystko o grillach