Szukasz nowoczesnych rozwiązań, by ulepszyć swoją ofertę w 2023 roku? Poznaj grill gazowy Broil King, z którym restauracyjne dania będą po prostu wyśmienite! Sprawdź, na co zwrócić uwagę, decydując się na zakup profesjonalnego urządzenia do grillowania. Czy warto wybrać grill gazowy Broil King z palnikiem bocznym? Czy zdecydować się na mniejszy model? Poznaj zdanie profesjonalistów.
Szukasz solidnego grilla do kuchni w hotelu lub pubie? Grill gazowy Broil King do restauracji — na co zwrócić uwagę w czasie zakupów?
Grill gazowy profesjonalny Broil King – po jakich cechach go poznasz ?
Grille gazowe Broil King bez wątpienia wyróżniają się swoją wszechstronnością, funkcjonalnością i profesjonalnym wyglądem. Grill do kuchni restauracyjnej to urządzenie do zadań specjalnych. Potrawy, by skraść serca klientów, powinny być świetnie wysmażone, a jednocześnie soczyste i aromatyczne. I takie właśnie są danie mięsne, sery, warzywa przygotowywanie w grillu gazowym Broil King. Ten grill gazowy profesjonalny posiada najczęściej wbudowane dwie półki boczne, które ułatwiają pracę przy grillu. A ogromna pokrywa ze stali nierdzewnej zapewnia utrzymanie stałej temperatury na rusztach. Ale to tylko nieliczne udogodnienia, którymi mogą poszczycić się grille gazowe z palnikiem bocznym Broil King.
Co ważne, grille gazowe profesjonalne od marki Broil King to również błyskawiczne rozgrzewanie rusztów, gdy zajdzie taka potrzeba, podświetlane palniki oraz bardzo duży ruszt wraz z półką górną. Z takim zestawem nawet w szczycie sezonu każdy klient Twojej restauracji otrzyma swoje zamówienie w trybie ekspresowym.
Co zyska Twoja restauracja, jeśli wyposażysz ją w grill gazowy profesjonalny Broil King
Wyposażenie restauracji w profesjonalny grill gazowy Broil King to pewność, że:
- czas przygotowywania dań z grilla będzie optymalnie krótki,
- wbudowane, nowoczesne systemy będą czuwały nad soczystością dań oraz ich aromatem,
- kucharz może łączyć grillowanie z gotowaniem na bocznym palniku,
- masz możliwość wygodnego przetransportowania grilla Broil King w dowolne miejsce, dzięki wbudowanym kółkom,
- termometr umieszczony w pokrywie ułatwia kontrolowanie mocy palników,
- profesjonalny i trwały wygląd będzie wydajnie pracował na zyski w Twojej firmie przez wiele sezonów,
- można go wykorzystywać przez cały rok,
- wielkość rusztu z łatwością dopasujesz do potrzeb swojej restauracji.
Podsumowanie: Broil King – marka, która gości w najlepszych restauracjach na świecie
Bez wątpienia Broil King to marka z historią, której mogą jej pozazdrościć mniej popularne firmy. Kanadyjscy bracia zrobili wszystko, co w ich mocy, by wypromować Broil King niemal na całym globie. W zasadzie na rozwój sytuacji wpłynęła jednak kluczowa cecha — najwyższa jakość. Sprawdzone surowce, estetyczne wykończenie oraz wzbogacanie urządzeń o technologię, która sprawia, że grillowanie jest proste nawet dla laików. A na takie właśnie grille gazowe jest ogromne zapotrzebowanie wśród właścicieli restauracji i hoteli. Coraz częściej wychodzą oni bowiem do przyhotelowych ogrodów i letnich restauracji by poszerzyć swoją ofertę o kolejne kulinarne atrakcje dla swoich gości.
Jeśli zależy Ci na tym, by doposażyć swoją kuchnię w profesjonalne urządzenie do grillowania, wybierz markę Broil King. Masz pytania lub trudności w doborze odpowiedniego modelu? Skorzystaj z naszej wiedzy i skontaktuj się z naszym specjalistą. Z naszą pomocą ostateczna decyzja będzie przemyślana i trafna.