Przygotuj swojego grilla Broil King do zimowej przerwy
poniedziałek, 04 listopada 2013
przez PolGrill
Coraz częściej polscy posiadacze grilli gazowych Broil King korzystają ze swoich urządzeń również w okresie jesienno-zimowym. Grillowanie w tym okresie jest jednak bardziej popularne na zachodniej półkuli szczególnie w USA i Kanadzie, gdzie nawet podczas srogich zim miłośnicy grilla nie rezygnują ze spotkań przy zimowym grillu. Polska tradycją jest grillowanie głównie w okresie wiosenno-letnim, kiedy
- Opublikowane w Lifestyle, Wszystko o grillach
Jesienne grillowanie
sobota, 05 października 2013
przez PolGrill
Chłodne wieczory, szybko zapadający zmierzch to znaki zbliżającej się jesieni. Mimo to wielu z nas nie rezygnuje jeszcze z grillowania i wykorzystuje każdą okazję do spotkań w gronie znajomych przy grillu. Szczególnie teraz możemy docenić zalety grilli gazowych Broil King, oraz wygodę z ich korzystania. Dzięki temu, że w grillach Broil King zastosowano nowoczesne zapalarki
- Opublikowane w Lifestyle
Wyprzedaż grilli z ekspozycji – SUPER OKAZJE!
niedziela, 18 sierpnia 2013
przez PolGrill
Wyprzedaż grilli z ekspozycji – SUPER OKAZJE! Zapraszamy Państwa do odwiedzenia naszych stoisk, na których już od dziś będzie można kupić grille z ekspozycji po okazyjnych cenach. Grille są w bardzo dobrym stanie technicznym oraz posiadają pełne uposażenie oraz pełno wartościowa gwarancja! Akcja ważna do wyczerpania zapasów. Wszystkie grille wyprzedane – zapraszamy w następnym sezonie.
- Opublikowane w Wszystko o grillach
Grill węglowy, czy gazowy?
poniedziałek, 08 lipca 2013
przez PolGrill
Jeżeli planujesz zakup nowego grilla, prawdopodobnie zasięgnąłeś rady przyjaciół i znajomych z pracy oraz zbadałeś dostępne na rynku oferty i jesteś rozdarty pomiędzy grillem gazowym a grillem węglowym. Zwykle użytkownicy jednego z tych dwóch typów grillów twierdzą, że jest on o niebo lepszy od drugiego. To, który grill jest faktycznie lepszy zależy przede wszystkim od
- Opublikowane w Wszystko o grillach
Stylowe i kolorowe grillowanie?
wtorek, 30 kwietnia 2013
przez PolGrill
Lotus Grill ® w rozmiarze XL to propozycją dla tych, którzy kochają barbecue a każdą wolną chwilę świętują z przyjaciółmi. Ta nowa wersja Lotus Grilla® o większych rozmiarach i dłuższej średnicy rusztu – 43,5 cm pozwala na jednoczesne grillowanie nawet do kilkunastu porcji mięsa, warzyw lub ryb. Już nie musisz decydować kogo z przyjaciół zaprosisz –
- Opublikowane w Wszystko o grillach
Jak jeść smacznie i pozostać szczupłym
środa, 24 kwietnia 2013
przez PolGrill
Jak trudno jest zachować wstrzemięźliwość w jedzeniu i zgrabną sylwetkę, mając do czynienia ze smakowitymi dziełami sztuki kulinarnej? Najlepiej wiedzą o tym szefowie kuchni. Ci mądrzy wiedza jednak, jak pozostać szczupłymi. Teraz dzielą się z nami tajnikami swoich diet. Smakosze i łakomczuchy – to trzeba wiedzieć! Po uszy tkwią w świecie smakowitych potraw i kuszących
- Opublikowane w Lifestyle
Dobre rady na wiosennego grilla
środa, 24 kwietnia 2013
przez PolGrill
Grillowanie to nowa forma przygotowywania posiłków na świeżym powietrzu jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych dań, spożywanych przy stole w domu. To też znakomita okazja, do delektowania się kiełbaskami i mięsem, wypoczynku w gronie rodziny i przyjaciół. Tradycja grillowania przywędrowała do nas zza oceanu i na dobre zadomowiła się w polskiej kulturze, stając się jedną z
- Opublikowane w Lifestyle
Gdzie rozpalać grilla, by uniknąć mandatu
niedziela, 21 kwietnia 2013
przez PolGrill
Smaczna krucha karkówka, chrupiące szaszłyki, wyśmienita ryba i wiele innych smakołyków czyli czas na ulubiony letni sport Polaków, czyli grillowanie, czas zacząć! Tym bardziej, że pogoda mocno zachęca do tego, żeby z piwnicy wyciągnąć grilla i przygotować go do sezonu. Jeśli nie mamy grilla pod ręką, zawsze możemy sprawić go sobie np. na sklep.polgrill.pl. Wcześniej
- Opublikowane w Lifestyle
Cytrynowy Kurczak
sobota, 20 kwietnia 2013
przez PolGrill
Metoda: Grillowanie bezpośrednie Czas przygotowania: 5 minut Składniki: 1 łyżka soku cytrynowego 3 łyżki miodu ½ kg schabu bez kości ¼ szklanki włoskiego sosu sałatkowego ½ zielonej papryki pokrojonej na kawałki ½ czerwonej papryki pokrojonej na kawałki ½ szklanki sosu barbecue kawałki ananasów w soku po odsączeniu szczypta pieprzu Do średniej wielkości miski wrzuć pokrojone
- Opublikowane w Przepisy na grilla
Jak majówka to tylko z grillem
sobota, 20 kwietnia 2013
przez PolGrill
Jak majówka to tylko z najbliższymi i grillem w ogrodzie. Zanim zaczniesz szukać grilla, musisz mieć na uwadze, że nie będziesz korzystać z niego sam. Wobec tego mały grill nam się nie przyda, przecież będąc dobrym gospodarzem nie pozwolisz aby Twoi goście czekali zbyt długo na grillowane przysmaki. Grill powinien być duży i do tego
- Opublikowane w Lifestyle, Wszystko o grillach