Helia Smoker
Helia Smoker to pierwsza wędzarnia ciśnieniowa umożliwiająca jej użytkownikom wędzenie w zamkniętych pomieszczeniach. Przygotowywane w niej produkty poddawane są procesowi wędzenia w dymie. Czysty wędzarniczy dym nasyca potrawy pod bardzo dużym ciśnieniem. Proces ten przebiega w wysokich temperaturach co w znaczny sposób skraca czas konieczny do obróbki produktów. Są to urządzenia wielofunkcyjne pozwalające na pieczenie, grillowanie, wędzenie i suszenie w jednym. Największą jednak jej zaletą jest możliwość pracy w pomieszczeniach. To daje ogromne możliwości restauratorom, którzy mogą teraz dzięki niej serwować wędzone, świeże wędzone produkty zamawiane przez klientów.
Nie możesz dodać "Wędzarnia elektryczna Muurikka PRO 1100 W" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 7